Jordy van Tol

MSc. Sports Physiotherapist
10 jaar
Ervaring
50
Kruisband revalidaties gem. per jaar
B&B Healthcare
Bedrijf
Den Haag, Zuid-Holland
Locatie
Specialisten / Revalidatie / Jordy van Tol
Gespecialiseerd in:
  • VKB revalidatie
Lees meer
Iedere kruisband revalidatie is uniek en verdient dezelfde topsport zorg.

Jordy werkt bij B&B Healthcare in Den Haag. In 2013 is Jordy afgestudeerd aan de bachelor fysiotherapie. “Omdat ik hierbij het gevoel had dat ik kennis miste heb ik vervolgens ook nog de 3 jarige master sportfysiotherapie behaald. Daarnaast heb ik mijn cursussen afgelopen jaren allemaal gericht gedaan op kruisband revalidatie, dit heeft ertoe geleid dat ik zelf ook les geef over kruisband revalidatie.”

Zijn passie voor kruisband revalidatie begon al tijdens mijn stage periodes waar hij veel kruisband patiënten heeft geholpen. Toen Jordy vervolgens is gaan starten als fysiotherapeut had hij het geluk dat ik gelijk samen met een collega veelvuldig met deze populatie aan de slag kon. “Mijn passie voor kruisband revalidatie is vergroot na het scheuren van mijn eigen kruisband. Door zelf dit proces mee te maken ken ik de valkuilen en uitdagingen in de revalidatie.”

“Wees bereid om alles te geven om de revalidatie een succes te maken. Je hebt nu de tijd om in je eigen lichaam te investeren om daar de rest van je leven te profiteren!”
“One step backward, two steps forward”

Werkervaring

  • 2013 - heden - MSc. Sports Physiotherapist MSc. Sports Physiotherapist B&B Healthcare