Home K.N.I.E. deel 10: Siri Worm

Klik op de afbeelding hieronder om het hele artikel te lezen…

siri worm

Documentaire Siri Worm

Zeker kijken deze hele mooie en indrukwekkende docu! Het is heel inspirerend & motiverend voor mensen met een voorste kruisband blessure. Het is één van de betere voorste kruisband documentaires!”

Siri Worm, speelster bij FC Twente Vrouwen en de Oranjeleeuwinnen heeft haar eigen documentaire uit gebracht over haar blessure met de titel ‘Blessuretijd’. Op deze manier wil Siri Worm mensen inspireren en motiveren om een zware blessure te overwinnen en toont ze in haar verhaal de andere kant van sport.
De strekking van het verhaal was in eerste instantie de weg naar het Wereldkampioenschap voor Vrouwen en het spelen van een WK. Twee jaar geleden, vlak voor het WK liep zij een zware knieblessure op en gooide roet in het eten. Een lang revalidatietraject volgde…
De documentaire bevat een uniek verhaal over een topsportster. Van het toeleven naar een groot toernooi, het oplopen van de blessure, de revalidatie met ups and down tot uiteindelijk het succesvol terugkeren op niveau.
Worm voetbalt inmiddels weer het gehele seizoen bij FC Twente Vrouwen en keerde in september 2016 terug in de selectie van Oranje.
Citaat in het persbericht van Siri Worm:
FC Kruisband.nl eigenaar Jeroen van de Camp: “Wow, een hele mooie en indrukwekkende docu! Het is heel inspirerend/ motiverend voor mensen met een voorste kruisband blessure. Het is één van de betere voorste kruisband documentaires!”

Home K.N.I.E. deel 10: Siri Worm