Jozefzoon tevreden na rentree in oefenduel PSV

8 oktober 2015

In een besloten oefenduel met SC Lokeren heeft Florian Jozefzoon donderdag zijn rentree gemaakt in de hoofdmacht van PSV. De 24-jarige Jozefzoon speelde 45 minuten mee en dat verliep volgens PSV prima. De aanvaller stond bijna negen maanden aan de kant met een ernstige blessure aan de voorste kruisband in zijn rechterknie. Op 17 januari liep hij de blessure op.

“Het is natuurlijk fantastisch om weer terug te zijn op het veld en ik heb er geen last of wat dan ook aan overgehouden. Het was heerlijk. Vanaf dag één heb ik hier naar uitgekeken. Dat het nu gebeurt is heerlijk. Ik ben er heel blij mee om weer een wedstrijd te spelen. Het gevoel, de spanning. Ook al is het maar een oefenwedstrijd. Het is lekker om weer vrij te kunnen voetballen. Ik heb geen last en geen pijn meer en durfde mijn acties te maken. Voor mijn gevoel was het te kort, maar het was een goede eerste stap. Ik ben ongeschonden uit de wedstrijd gekomen dat is ook belangrijk. Nu door naar de volgende stap”, aldus Jozefzoon tegenover PSV TV. Als klap op de vuurpijl verlengde hij vandaag ook nog zijn contract.

PSV speelde in het besloten oefenduel in Eindhoven tegen de nummer veertien van België met 1-1 gelijk. Mijat Maric bracht de Belgen voor rust op voorsprong. Rai Vloet zorgde in de tweede helft voor de gelijkmaker.