Jeff Hardeveld maakt zijn rentree

Jeff Hardeveld maakt zijn rentree

5 februari 2019

 

Maandag avond was er goed nieuws voor Jeff Hardeveld. De verdediger van Heracles heeft zijn rentree gemaakt met het tweede team van Heracles tegen de De Graafschap 2 (1-0 winst) tijdens een oefenduel.

Jeff Hardeveld kwam twintig minuten in actie. Hardeveld is tevreden over zijn twintigtal minuten met het tweede. “Het voelde goed. Ik had geen last, zat alleen hoog in mijn adem. Dat zal misschien ook met de spanning te maken hebben gehad. Nu is het afwachten hoe het lichaam reageert, om vervolgens langzaam richting de negentig minuten te gaan.”

Bijna een jaar geleden, op 7 februari, scheurde de linksback zijn voorste kruisband af in het uitduel tegen NAC en onderging niet lang daarna een operatie. Hardeveld revalideerde in het Sportmedisch Centrum in Zeist.

Bij Heracles was hij in 2018 niet de enige speler met een voorste kruisband blessure. Sebastian Jakubiak scheurde in juli zijn kruisband en in september scheurde aanvoerder Robin Pröpper een kruisband. Zij revalideerden alle drie in het Sportmedisch Centrum in Zeist.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon