Jay Rodríguez traint weer met Southampton

Jay Rodríguez traint weer met Southampton

30 april 2015

 

Jay Rodríguez staat al meer dan een jaar buitenspel met een zware knieblessure, maar de aanvaller van Southampton is op de weg terug. Ronald Koeman mocht hem woensdag verwelkomen bij de groepstraining en daarmee lijkt een rentree aanstaande. De coach hoopt de tweevoudig international van Engeland nog dit seizoen te kunnen gebruiken.


De 25-jarige Rodríguez scheurde in april 2014 zijn kruisband af en sindsdien stond zijn leven in het teken van revalideren. “Ik hoop dat hij dit seizoen nog wat wedstrijden mee kan pakken, mogelijk de laatste wedstrijd”, verklaarde Koeman. “Dat zal niet eenvoudig zijn, want we spelen bij Manchester City en in die wedstrijd liep hij vorig jaar de blessure op.”
 

Veel verwacht Koeman dit seizoen echter niet meer van de begaafde rechtspoot. “Als hij dit seizoen nog een rol van betekenis kan spelen is dat mooi, maar de focus ligt op volgend jaar. Hij heeft er alles aan gedaan om terug te komen, maar we hebben geen haast. Jay moet honderd procent in orde zijn, dat is het allerbelangrijkste.”

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon