Javi Martínez weer terug op trainingsveld

Javi Martínez weer terug op trainingsveld

22 april 2015

 

Javi Martínez keerde vandaag terug op het trainingsveld bij Bayern München na ruim acht maanden aan de kant te hebben gestaan. Na de 6-1 zege op FC Porto gisteren in de kwartfinale van de Champions League is dit nog meer goed nieuws voor Bayern München.

De Spanjaard, die in de zomer van 2012 voor 40 miljoen euro overkwam van Athletic de Bilbao, scheurde op 13 augustus 2014 een kruisband. Dit gebeurde tijdens het Duitse Super Cup-duel tussen Bayern München en Borussia Dortmund (0-2). Sindsdien kwam de Spanjaard geen minuut meer in actie.

Tijdens zijn terugkeer kreeg de Spaanse international een groot applaus van zijn teamgenoten. Onduidelijk is nog of Martínez dit seizoen nog in actie komt. De ploeggenoot van Arjen Robben staat nog tot medio 2017 onder contract.

‘Dit is gewoon fantastisch! Ik ben in de wolken’, vertelde de 26-jarige middenvelder, die ook achterin kan spelen, na de training aan Bayern TV. ‘Ik heb wel nog veel werk voor de boeg. Dit is de eerste stap. Maar hopelijk krijg ik binnenkort toch een paar speelminuten.’

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon