Inzaghi: "Binnen twintig dagen terug"

Inzaghi: "Binnen twintig dagen terug"

28 maart 2011

 

Filippo Inzaghi staat al sinds november aan de kant met een zware knieblessure. De Italiaanse spits verwacht snel weer in actie te kunnen komen voor AC Milan.

Milan is met Inter verwikkeld in de strijd om de landstitel. De 37-jarige Inzaghi hoopt hier nog een rol in te kunnen spelen. De Italiaan werkt hard aan zijn herstel en is inmiddels weer op het trainingsveld te vinden. Zelf verwacht Inzaghi binnen drie weken weer te kunnen spelen. “Ik ben over twintig dagen terug om AC Milan te helpen winnen”, meent Inzaghi tegenover Sport Mediaset.

Hoewel hij zich nu goed voelt, wil hij niet overhaasten. “Ik voel me prima”, vervolgt Inzaghi. “Mijn knie levert me niet langer problemen op. Ik denk dat ik op korte termijn weer kan spelen, maar alleen als ik honderd procent fit ben. Ik heb een serieuze blessure opgelopen en daar mag je niet te licht mee omgaan. Ik ben in het verleden te vaak te snel teruggekeerd na een blessure.”

Milan staat momenteel bovenaan in de Serie A met 62 punten uit dertig wedstrijden. Inter volg op twee punen, met evenveel punten. Volgende week staat de cruciale wedstrijd tussen Milan en Inter op het programma. Dat duel zou wel eens beslissend kunnen zijn in de strijd om de titel.

Deel dit artikel

Meer nieuws

K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
spanje
FC Barcelona bevestigt kruisband blessure Gavi
spanje
Gavi scheurt voorste kruisband