"Het is hetzelfde, het is hetzelfde", schreeuwde Canales

"Het is hetzelfde, het is hetzelfde", schreeuwde Canales

27 april 2012

 

Sergio Canales lijkt weer maandenlang aan de kant te zullen staan. De middenvelder van Valencia blesseerde zich donderdagavond in het Europa League-duel met Atlético Madrid (0-1 verlies) aan zijn rechterknie en moest per brancard van het veld. Gevreesd wordt voor opnieuw een voorste kruisband blessure en dus weer voor een absentie van minimaal zes maanden.

Na een duel met Gabi in de 57e minuut maakte de 21-jarige Canales een verkeerde beweging en ging hij kermend van de pijn naar de grond. De rechtervoet van de van Real Madrid gehuurde middenvelder bleef staan, maar zijn knie maakte een draai. “Het is hetzelfde, het is hetzelfde”, schreeuwde hij volgens Roberto Soldado.

Canales liep op 23 oktober 2011 al een zware blessure op aan zijn voorste kruisband van zijn rechterknie en maakte ruim twee weken geleden, op 11 april, zijn rentree in de hoofdmacht van Valencia. Nader onderzoek moet vrijdag uitwijzen of Canales met een soortgelijke blessure kampt. In dat geval staat hij weer voor minimaal zes maanden aan de kant.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie