Goed nieuws voor Milik en Ghoulam bij Napoli

Goed nieuws voor Milik en Ghoulam bij Napoli

15 januari 2018

 

Arek Milik ontving maandag goed nieuws over zijn voorste kruisband herstel van zijn club SSC Napoli. De spits heeft de medische revalidatie volledig afgerond zo bleek vandaag uit de testen die Milik goed doorstond. De ex-Ajacied gaat nu beginnen met een individueel trainingsschema om zo snel mogelijk aan te kunnen sluiten bij de selectie van trainer Maurizio Sarri.

 

Milik scheurde op 23 september opnieuw zijn voorste kruisband, dit keer de kruisband van zijn linkerknie. Op 25 september werd de Pools International geopereerd en er werd toen al geschreven dat hij vier tot zes maanden nodig had om weer terug te keren.

Een jaar eerder, op 9 oktober 2016, scheurde Milik tijdens een wedstrijd met Polen zijn voorste kruisband af van zijn rechterknie. Deze revalidatie ging ook ‘opvallend’ snel en al na 130 dagen maakte Milk zijn rentree tegen Real Madrid.

Milik heeft nog maar een paar maanden om in vorm te raken voor het WK en bij te dragen aan de Italiaanse titelstrijd. Napoli is op dit moment na twintig wedstrijden de koploper in de Serie A, met een voorsprong van slechts één punt op nummer twee Juventus.

 

Faouzi Ghoulam
Ook Faouzi Ghoulam heeft goed nieuws ontvangen van Napoli om aan een individueel herstelprogramma te gaan beginnen voor zijn voorste kruisband herstel. De linksback scheurde op 1 november zijn voorste kruisband. Ook hij wist de testen in Villa Stuart succesvol af te ronden.

Opnieuw dus een snel herstel en wellicht een snelle rentree voor spelers in Italië. Er wordt al geschreven dat zij beide over 30 dagen hun rentree kunnen gaan maken.

 

Deel dit artikel

Meer nieuws

nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon
afbeelding onderzoek Nicky van Melick Cyclops
Blog #9: Keuze van pees voor nieuwe kruisband van invloed op de kans op een cyclops