Gescheurde kruisband voor Ricardo Kishna

Gescheurde kruisband voor Ricardo Kishna

18 september 2017

 

Ricardo Kishna heeft in de wedstrijd tegen Ajax een gescheurde voorste kruisband opgelopen, dat meldt ADO Den haag en de speler via Social Media. Dit bleek uit een scan die hij vandaag onderging.

Vandaag het bericht gekregen wat eigenlijk al wel werd verwacht, m’n voorste kruisband is afgescheurd, ik wil via deze weg iedereen bedanken voor de lieve en moed gevende berichten. In het speciaal wil ik onze spelersgroep, staf en uiteraard onze fantastische supporters bedanken. Ondanks dat ik gister met een wat blijkt zware blessure op het veld zat hebben jullie mij kippenvel gegeven en zoals al eerder in de media gezegd de eerste stap van mijn herstel gezet! Mij rest op dit moment maar 1 ding en dat is iets waar ik al vaker voor heb gestaan dus ik weet hoe ik ermee om moet gaan, ik ga keihard werken en knokken om weer snel terug te zijn op het veld. Ik beloof jullie 1 ding en dat is dat ik mijn laatste wedstrijd voor ADO nog zeker niet heb gespeeld! Fans en voetballiefhebbers bedankt voor jullie support ❤️

Een bericht gedeeld door Ricardo Kishna (@ricardo7kishna) op

Gisteren werd al gedacht aan gescheurde voorste kruisband, na het zien van de beelden, en nu is dit dus bevestigd. In de wedstrijd tegen Ajax van afgelopen zondag (1-1) ging het, nadat Kishna was ingevallen, na zo’n twintig minuten mis voor de huurling van Lazio.

ADO-trainer Fons Groenendijk vreesde zondag na de wedstrijd tegen Ajax al voor een ernstige blessure van Kishna. ‘Ik hoop dat het meevalt. Het zag er niet goed uit.’ Ook de uitblinkende doelman Robert Zwinkels liet zich gisteren uit over de blessure van zijn ploeggenoot.

Binnenkort wordt de 22-jarige Kishna  geopereerd. Op de gescheurde kruisband na is er verder geen schade in zijn knie. ‘Dit is echt slikken’, reageert trainer Fons Groenendijk. ‘Het is een drama voor Ricardo. Ik zou het tegen Ajax behaalde punt zo inleveren als ik hem daarmee zou helpen. Hij had zo’n honger om zich te laten zien bij ADO.’

Over het algemeen geldt voor een afgescheurde kruisband een revalidatie van zes tot negen maanden. Dat zou betekenen dat het seizoen er voor Kishna grotendeels op zit. In het verleden is Kishna al vaker gekweld door knieklachten.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon