Fiorentina is Jovetic tot nieuwe kalenderjaar kwijt met knieblessure

Fiorentina is Jovetic tot nieuwe kalenderjaar kwijt met knieblessure

4 augustus 2010

 

Stevan Jovetic komt pas het volgende kalenderjaar weer in actie. De jonge aanvaller van Fiorentina liep op de training een knieblessure op en blijkt zijn voorste kruisband te hebben gescheurd. Jovetic zal in één van de aankomende dagen geopereerd worden en staat vervolgens zes tot zeven maanden buitenspel, zo meldt Fiorentina op de website van de club.

De twintigjarige Montenegrijn kan daarmee een streep zetten door een eventuele transfer naar Manchester City. Jovetic zou volgens Engelse media in beeld komen wanneer Mario Balotelli niet haalbaar zou zijn, maar nu Jovetic voorlopig in de lappenmand zit, zal hij zeker niet verkocht worden. De aanvaller heeft een doorlopend contract bij Fiorentina.
Jovetic heeft er twee jaar in Florence opzitten en kwam in die periode tot 58 competitiewedstrijden, waarvan 29 in het afgelopen jaar en 29 in het seizoen hiervoor. De aanvaller kwam tot acht doelpunten in de Serie A en maakte in de Champions League nog indruk tegen Liverpool. Voorlopig staat hij nu echter buitenspel.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie