Fernández verdient na twee jaar staande ovatie

Fernández verdient na twee jaar staande ovatie

13 augustus 2011

 

In de 72e minuut van het duel tussen Feyenoord en Roda JC (3-0) klonk zaterdagavond in De Kuip een warm en lang applaus. Het eerbetoon was bestemd voor Dani Fernández.

De verdediger maakte na bijna twee jaar blessureleed zijn rentree bij de Rotterdamse ploeg. Hij kwam onder groot applaus het veld in voor Karim El Ahmadi en werd na afloop uitgeroepen tot man van de wedstrijd.

`Voor de wedstrijd had ik nietverwacht dat ik speelminuten zou pakken`, bekent de Spanjaard. `Bij 3-0 stuurde de trainer me de dug-out uit. Misschien is mijn tijd aangebroken, dacht ik. Iedereen op de tribunes stond vervolgens op. Dat voelde heel erg goed.”

Dat hij vervolgens een staande ovatie kreeg, deed hem veel. “Niet normaal, zo mooi. Ik wil de jongens en de supporters bedanken.Ook voor het moment na afloop. Het was geweldig om op deze manier te worden gesteund door de fans.”

Fernández kwam twee jaar geleden op voorspraak van de toenmalige trainer Mario Been over van NEC. Door twee zware knieblessures speelde de 28-jarige Spanjaard tegen Roda JC pas zijn zesde competitiewedstrijd voor Feyenoord.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie