FC KRUISBAND EN VEJOS NL

FC KRUISBAND EN VEJOS NL

FC Kruisband en VEJOS NL gaan samenwerken

FC Kruisband en VEJOS NL gaan samenwerken met elkaar in de vorm van een partnership. VEJOS NL staat voor Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig Nederland en is een nieuwe vereniging die zich inzet voor de verbinding tussen de orthopedie en sportgeneeskunde. Daarbij richt het zich op medische young professionals, zoals masterstudenten geneeskunde, basisartsen en promovendi. VEJOS NL gaat in samenwerking met gevestigde namen uit de sportgeneeskunde en orthopedie onder andere webinars en workshops organiseren voor hun leden. Nu dus ook met een bijdrage van FC Kruisband.

Patiënt ervaring en beleving

De knie is een belangrijk thema dat aandacht zal krijgen in het aanbod van VEJOS NL. Onderwijs over de knie en (kruisband)letsels wordt verzorgd, en dus ook de behandeling en revalidatie hiervan. Daarbij is de patiënt ervaring en beleving een belangrijk onderdeel. Het is essentieel dat iedere patiënt / sporter van de juiste informatie wordt voorzien gedurende het gehele traject. Zodoende kwamen VEJOS NL en FC Kruisband met elkaar in contact. Beide hebben dit namelijk hoog in het vaandel staan.

Jeroen (FC Kruisband) is ervaringsdeskundige en heeft met FC Kruisband een fantastisch netwerk en een schat aan informatie over dit onderwerp verzameld. Up-to-date verhalen, informatie, educatie, video’s, blogs en ook podcasts voorzien iedere geïnteresseerde van de best beschikbare informatie. Beide partijen geloven in het delen van kennis ten faveure van de uitkomst van de patiënt.

vejos logo

“Heel tof om met FC Kruisband een bijdrage te kunnen gaan leveren betreft het thema knie/kruisband bij de events van VEJOS NL”

Enthousiast om aan de slag te gaan

vejos team
Het bestuur van VEJOS NL is erg enthousiast en gemotiveerd om samen met Jeroen aan de slag te gaan.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie