Einde seizoen voor Zwolle-aanvaller Karagounis

Einde seizoen voor Zwolle-aanvaller Karagounis

29 november 2014

 

Thanasis Karagounis zal dit seizoen geen wedstrijd meer spelen voor PEC Zwolle. De 23 jarige aanvaller heeft dinsdag tijdens de training zijn voorste kruisband van zijn knie afgescheurd, dat is naar voren gekomen uit onderzoek in het ziekenhuis.

De verwachting is dat Karagounis negen maanden langs de kant staat met zijn kwetsuur.  “Een persoonlijk drama”, laat trainer Jans weten aan RTV Oost. “De eerste dagen was hij er behoorlijk emotioneel onder. Dit moet hij echt even verwerken. Gelukkig is hij wel een vechtertje.”

Dinsdag sloeg het noodlot toe voor de Griek en direct werd gevreesd voor een zware blessure. De speler was net hersteld van een enkelblessure, waardoor hij de eerste maanden van de competitie niet in actie kwam. Karagounis zal op korte termijn een operatie in Nederland ondergaan.

De aanvaller kwam vorig jaar tijdens de winterstop over van Atromitos en tekende een contract tot medio 2016. Dit seizoen speelde Karagounis pas drie competitieduels waarin hij nog niet wist te scoren.

Deel dit artikel

Meer nieuws

K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
spanje
FC Barcelona bevestigt kruisband blessure Gavi
spanje
Gavi scheurt voorste kruisband