Djakpa scheurt voorste kruisband

Djakpa scheurt voorste kruisband

21 september 2014

 

Een grote tegenvaller voor Constant Djakpa en Eintracht Frankfurt. De speler uit Ivoorkust scheurde zaterdag zijn voorste kruisband in de linkerknie af.

Djakpa raakte geblesseerd aan de knie in de wedstrijd tegen Schalke (2-2). In de 58ste minuut werd de Ivoriaans international gewisseld voor Oczipka nadat hij in een duel met Kevin-Prince Boateng verkeerd terecht kwam ‘s Avonds werd al door de club bevestigd, na onderzoek van clubarts Dr. Wulf Schwietzer, dat het om een gescheurde voorste kruisband ging. De 27-jarige verdediger zal zo’n 9 maanden niet inzetbaar zijn.

“We zijn zeer geschrokken van het nieuws. We wensen Constant een voorspoedig herstel en hopen hem snel weer bij de groep te hebben”, zegt Eintracht coach Thomas Schaaf. Dit seizoen was Djakpa een vaste waarde in het elftal van de nieuwe trainer Schaaf. Hij startte alle vier de wedstrijden voor Eintracht Frankfurt in de basis

Djakpa is dit seizoen al de tweede speler bij Eintracht Frankfurt die zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. Drie weken geleden overkwam dit Nelson Valdez tijdens de wedstrijd tegen Wolfsburg.

Deel dit artikel

Meer nieuws

engeland
Kruisbandblessure voor Kroaat Perisic
nederland
FC Kruisband in de eredivisie seizoen 2023/2024
engeland
Zware knieblessure Jurriën Timber