Diego Costa heeft kruisband gescheurd

Diego Costa heeft kruisband gescheurd

28 juli 2011

 

Het seizoen voor Diego Costa is slecht begonnen. Gisteren scheurde de nieuwe aanvaller van Atletico Madrid zijn voorste kruisband in zijn rechterknie af tijdens de training.

Diego Costa mag zich sinds drie weken speler van Atletico noemen maar het zal nog even duren voordat hij zijn debuut gaat maken. Direct na de training is Costa onderzocht en via een MRI werd duidelijk wat al gevreesd werd. Donderdag ochtend zal Costa een operatie ondergaan en hij zal er dan 6 tot 9 maanden uit liggen.Tijdens de laatste training in het Vicente Calderon, ter voorbereiding op de Uefa Cup wedstrijd van donderdag, ging het fout voor Costa. Hij zou zijn debuut gaan maken tegen het Noorse Stromsgodset.

 

update: 28 juli 2011
Diego Costa geopereerd

De spits Diego Costa onderging donderdagochtend een operatie in de kliniek Fremap Majadahonda. De gescheurde voorste kruisband is vervangen in zijn rechter knie. Door de blessure zal de Braziliaan ongeveer zes maanden niet kunnen voetballen.

De operatie werd uitgevoerd door Dr. Fernando Lucas Garcia, Gloria Lopez en Jose Ramon Almoguera.

De spelers van Atletico Madrid betreden het veld van Vicente Calderon met T-shirts waarop de tekst “Courage Diego” zou staan.

Deel dit artikel

Meer nieuws

engeland
Kruisband blessure Oranje-international Jill Roord
nederland
Kruisbandblessure voor Ajax-verdediger Ávila
flyer de blessuretijd
DE BLESSURETIJD – Stadion PEC Zwolle