In Wit

3 juli 2011

 

Yannick de Wit is zonder meer één van de grootste pechvogels van de Nederlandse velden. De middenvelder vertrok vorig jaar bij FC Volendam en probeerde een contract te verdienen bij het Team VVCS, maar scheurde in een oefenduel met het werklozenteam zijn kruisbanden af en stond daardoor een jaar buitenspel. Go Ahead Eagles gaf hem drie weken terug een nieuwe kans.

Veel plezier zal de ploeg uit Deventer echter niet aan de 24-jarige De Wit beleven. De middenvelder deed slechts tien minuten mee in een oefenwedstrijd tegen Terwolde, toen hij zich verstapte en het veld verliet. Aanvankelijk leek de schade mee te vallen, maar na een mri-scan bleek de kruisband toch weer in- of afgescheurd, zo meldt De Stentor.
De Wit zal daardoor opnieuw lang moeten revalideren. “Verschrikkelijk nieuws voor Yannick”, reageerde trainer Joop Gall. “Hij was er emotioneel van en dat kan ik me heel goed voorstellen. Na een jaar keihard terugknokken overkomt hem dit. Nu moet hij alles weer ondergaan.” Het is niet bekend hoelang De Wit precies nodig zal hebben voor zijn revalidatie.

Recente artikelen

Laat een reactie achter

0