De Goddelijke Dikke gaat weer voetballen

De Goddelijke Dikke gaat weer voetballen

13 mei 2011

Ronaldo is van plan om zijn voetbalschoenen weer aan te trekken. Andrés Sánchez, voorzitter van Corinthians, heeft tegenover Lance gezegd dat de 34-jarige spits meedoet aan een aantal oefenwedstrijden.

‘Ronaldo gaat weer voetballen’, aldus de preses. ‘Ik weet niet of het om drie, vier of vijf wedstrijden gaat. Maar dat hij terugkeert, staat vast.’

De Goddelijke Dikke beëindigde eerder dit jaar zijn loopbaan bij Corinthians. In juni krijgt de oud-PSV’er een afscheidswedstrijd van het Braziliaanse elftal. Het is de bedoeling dat hij op 7 juni in een oefenduel met Roemenië in São Paulo voor de laatste keer het shirt van de nationale ploeg draagt.

Fenômeno zei onlangs dat hij met volle teugen geniet van het leven zonder profvoetbal. De Braziliaan kan eindelijk openlijk bier drinken en feesten, zonder dat daar beperkingen vanuit zijn club tegenover staan.

Corinthians speelt binnenkort oefenwedstrijden tegen Internazionale en Barcelona, beide oud-werkgevers van de spits. De verwachting is dat Ronaldo in die wedstrijden zijn opwachting maakt. El Gordo begon zijn carrière bij Cruzeiro, waarna hij speelde voor PSV, Barcelona, Internazionale, Real Madrid, AC Milan en Corinthians.

Deel dit artikel

Meer nieuws

K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
spanje
FC Barcelona bevestigt kruisband blessure Gavi
spanje
Gavi scheurt voorste kruisband