De Boer en Atlanta Utd maanden zonder sterspeler Martinez

De Boer en Atlanta Utd maanden zonder sterspeler Martinez

2 maart 2020

 

Josef Martínez, de sterspeler van het Atlanta United van Frank de Boer, heeft in de eerste competitiewedstrijd tegen Nashville SC (1-2) zijn kruisband in zijn rechterknie gescheurd. Frank De Boer vreesde direct voor het ergste. Atlanta heeft het slechte nieuws over Martínez bevestigd. De Venezolaan zal spoedig geopereerd worden.

 

De 26-jarig Martínez raakte zondag in de tweede helft van het uitduel bij Nashville na een onschuldig duel geblesseerd. Nadat de spits zijn voet verkeerd neerzette tijdens een sprint ging het mis voor hem. Direct toen hij op de grond lag greep hij naar zijn knie. De Venezuelaans International werd per brancard van het veld gehaald.

Het uitvallen van Martínez is een enorme tegenvaller voor Atlanta United. De Venezolaan maakte in de afgelopen drie seizoenen bijna tachtig doelpunten in de Amerikaanse competitie. Martinez leidde Atlanta United in 2018 met zijn goals naar de titel in de MLS. Vorig seizoen was de sterspeler goed voor 33 doelpunten in 39 officiële wedstrijden. In de CONCACAF Champions League scoorde hij dit voetbaljaar twee keer.

Deel dit artikel

Meer nieuws

nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon
afbeelding onderzoek Nicky van Melick Cyclops
Blog #9: Keuze van pees voor nieuwe kruisband van invloed op de kans op een cyclops