Bij ADO vreest men zware knieblessure Kishna

Bij ADO vreest men zware knieblessure Kishna

17 september

 

Bij ADO Den Haag vreest men dat de Ricardo Kishna zijn kruisband heeft afgescheurd. Maandag gaat Kishna naar het ziekenhuis om een MRI-scan te laten maken…

Fons Groenendijk, ADO Den Haag-trainer, vreest een zware knieblessure voor Ricardo Kishna. ‘Vanaf de eerste dag is hij een grote meerwaarde voor ons. Ik hoop dat het meevalt, maar het zag er heel slecht uit. Een gelijkspel tegen Ajax is meer dan een punt voor ons. Maar dit is een bonuspunt met een zwarte rand’, zei trainer Fons Groenendijk. Maar waarschijnlijk ligt Kishna er nu langdurig uit. Groenendijk: “Ik ben geen arts, het is altijd afwachten. Maar de vrees voor een zware blessure is er wel. In dat geval is het een verloren dag.”

De clubarts van ADO, Ed Beeftink, laat aan Omroep West weten: ‘Morgen gaat Kishna naar het ziekenhuis. Hij is enorm geschrokken en onzeker. Nu naar de knie kijken heeft nog niet veel zin, het is redelijk dik. Hij is naar huis. Daar moet hij rusten en ijzen. Morgen weten we meer. Laten we hopen dat het meevalt.’

Doelman Robert Zwinkels: “Je ziet dat een lach en traan zo dicht bij elkaar liggen in het voetbal. Ik heb zelf mijn portie ook gehad met knieën. Dit gun je niemand. “Ik zag de jongens in de kleedkamer best wel stuk zitten daardoor. Het zag er niet zo heel goed uit.”

 

Kishna mocht zondag in de 55ste minuut invallen tegen zijn oude club Ajax (1-1), maar verliet binnen twintig minuten kermend van de pijn op een brancard het speelveld. De aanvaller kreeg aan de zijlijn een klein duwtje van David Neres en leek door een knie te zakken. De geboren Hagenaar heeft een verleden met zware knieblessures. De buitenspeler laat zich dit seizoen door Lazio aan ADO verhuren omdat hij behoefte heeft aan veel speeltijd.


 
 

Deel dit artikel

Meer nieuws

afbeelding onderzoek Nicky van Melick Cyclops
Blog #9: Keuze van pees voor nieuwe kruisband van invloed op de kans op een cyclops
productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband