Besiktas moet Manchester United-huurling Bébé direct half seizoen missen

Besiktas moet Manchester United-huurling Bébé direct half seizoen missen

10 augustus 2011

 

Het zit Besiktas en Bébé niet mee: de vleugelspeler van Manchester United werd deze zomer verhuurd, maar zal de Turkse club de komende zes maanden niet van dienst kunnen zijn. Bébé heeft zijn voorste kruisband gescheurd en hem staat een revalidatieperiode van zes maanden te wachten.

Dit heeft Besiktas woensdag via de officiële website bekendgemaakt. Tijdens een wedstrijd van Portugal Onder-21 tegen Slowakije liep Bébé de blessure dinsdag op. De Turkse werkgever van de 21-jarige buitenspeler heeft al gesproken met de clubleiding the Mancunians, om in overleg te bepalen waar de Portugees geopereerd zal gaan worden.

“Een scan heeft uitgewezen dat de voorste kruisband in zijn linkerknie gescheurd is”, luidt het statement van Besiktas, “en hij zal de komende zes maanden niet kunnen spelen. Een operatie is noodzakelijk, en we hebben al contact opgenomen met Manchester United. Er zal een gezamenlijke beslissing genomen worden over de plaats waar de ingreep gedaan zal worden.” Bébé ging een jaar geleden van Vitória de Guimarães naar manchester, maar kwam daar zelden aan spelen toe.

Deel dit artikel

Meer nieuws

engeland
Kruisband blessure Oranje-international Jill Roord
nederland
Kruisbandblessure voor Ajax-verdediger Ávila
flyer de blessuretijd
DE BLESSURETIJD – Stadion PEC Zwolle