Andrej Rendla voor de vierde keer geopereerd aan zijn kruisband

Andrej Rendla voor de vierde keer geopereerd aan zijn kruisband

12 maart 2013

 

Andrej Rendla is succesvol geopereerd aan zijn kruisband. De onfortuinlijke FC Twente-voetballer Andrej Rendla (22) heeft in Antwerpen met goed resultaat opnieuw  een kruisbandoperatie (de vierde!!) ondergaan. De Slowaak moest opnieuw onder het mes, omdat een operatie door de gerenommeerde Amerikaanse chirurg Richard Steadman vorig jaar ‘mislukte’.

Ditmaal zal Rendla gewoon op de club revalideren onder begeleiding van fysiotherapeut Marcel Richter. Op 25 november 2007 maakte Rendla als groot talent, dat al op zijn 16e zijn debuut had gemaakt in de hoogste Slowaakse voetbalklasse, zijn debuut voor de Tukkers in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. FC Twente verhuurde de inmiddels 22-jarige aanvaller een jaar aan Heracles Almelo. Het contract van Rendla loopt medio 2015 af.

Rendla heeft tot nu toe weinig hoogtepunten beleeft bij FC Twente. Sinds 2008 raakte hij al vier keer zwaar geblesseerd aan zijn knie en was de kruisbandoperatie van vorige week dus al de vierde die Rendla heeft moeten ondergaan.

Deel dit artikel

Meer nieuws

nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon
afbeelding onderzoek Nicky van Melick Cyclops
Blog #9: Keuze van pees voor nieuwe kruisband van invloed op de kans op een cyclops