Anderlecht minimaal een half jaar zonder Ivan Obradovic

Anderlecht minimaal een half jaar zonder Ivan Obradovic

2 november 2015

 

Anderlecht zal het een half jaar zonder Ivan Obradovic moeten stellen. De Serviër scheurde gisteren tegen Moeskroen-Péruwelz zijn voorste kruisband van de rechterknie en moet geopereerd worden. De afwezigheid van de ex-verdediger van KV Mechelen is een aderlating voor paars-wit. Op links groeide Obradovic in korte tijd uit tot een sterkhouder.

Obradovic liep de zware blessure zondag op in de competitiewedstrijd tegen Moeskroen-Péruwelz (2-0). Na een duel in de tweede helft moest de Serviër van het veld worden gedragen.

De 27-jarige Obradovic werd afgelopen zomer door Anderlecht overgenomen van KV Mechelen. De Servische international werkte zich meteen op tot een basispeler in het elftal van Besnik Hasi. Als linksachter nam hij de positie over van Olivier Deschacht, die daardoor centraal achterin kon plaatsnemen.

Het is trouwens niet de eerste zware knieblessure van de Servische international. In 2012 moest hij bij Real Zaragoza na ook een voorste kruisband blessure maar dan aan de linkerknie onder het mes.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie