Danny Koevermans is weer teruggekeerd op het voetbalveld

Danny Koevermans is weer teruggekeerd op het voetbalveld

21 mei 2013

Danny Koevermans is weer teruggekeerd op het voetbalveld. De Nederlandse aanvaller beleefde afgelopen zaterdag bij de beloften van de MLS-club een succesvolle terugkeer na een lange periode van blessureleed. Bekijk hier de video

‘Koef’ liep op 15 juli vorig jaar een voorste kruisbandblessure op en speelde sindsdien geen wedstrijd meer voor Toronto FC.  Nu na een revalidatie van zo’n 10 maanden verwacht hij binnenkort weer terug te zijn bij het eerste elftal.

Trainer Fran O’Leary is blij Koevermans weer aan het werk te zien. De oefenmeester verwacht de spits snel weer nodig te hebben. “Hij heeft alleen nog wedstrijdritme nodig. Ik denk dat we hem snel weer in hoofdmacht zullen zien”, aldus de coach in diverse Amerikaanse media.

Koevermans moet het scorend vermogen van Toronto opkrikken. De laatste vijf duels leverden namelijk slechts twee treffers op. Koevermans was in het shirt van Toronto in 26 wedstrijden goed voor zeventien goals.

De 34-jarige Koevermans kwam in het verleden in Nederland uit voor Sparta, AZ en PSV. Vorig jaar tekende hij in Canada voor vermoedelijk zijn laatste avontuur als profvoetballer.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie