Zwolle-speler Karagounis scheurt kruisband opnieuw

Zwolle-speler Karagounis scheurt kruisband opnieuw

4 juli 2015

 

PEC Zwolle-speler Thanasis Karagounis heeft te maken gekregen met een grote tegenslag. De nieuwe kruisband die een half jaar geleden in zijn knie werd aangebracht, is opnieuw afgescheurd. Dat meldt de verliezend bekerfinalist van afgelopen seizoen op haar eigen website.

Donderdag tijdens een krachttraining van zijn kruisband revalidatie is Karagounis opnieuw door zijn knie gegaan. Eind 2014 is hij geopereerd aan deze knie.

Karagounis kwam in januari 2014 van het Griekse Atromitos naar PEC en heeft nog een contract tot de zomer van 2016, waardoor de kans bestaat dat hij tot het eind van zijn contractperiode helemaal niet meer in actie kan komen voor de ploeg uit Zwolle. “Maar daar zijn we niet mee bezig, daar denken we nu helemaal nog niet aan”, reageert technisch directeur Gerard Nijkamp van de eredivisieclub in De Stentor. “We leven enorm mee met Karagounis. Het is eerder voorgekomen dat een speler twee keer van een kruisbandblessure moest herstellen. We moeten hopen dat het Karagounis ook lukt”, laat hij weten.

Tot dusver maakte de aanvaller twee doelpunten in de achttien wedstrijden die hij sindsdien in het eerste elftal van de club uit Zwolle speelde.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie