Zware knieblessure voor AS Roma aanvaller Tammy Abraham

Zware knieblessure voor AS Roma aanvaller Tammy Abraham

5 juni 2023

 

Het ziet er niet goed uit voor Tammy Abraham en AS Roma. De spits van AS Roma heeft heeft een zware knieblessure opgelopen in de laatste wedstrijd van het seizoen.

Volgens Italiaanse media heeft de 25-jarige Abraham een voorste kruisband blessure en is de verwachting dat Abraham tot november/december niet meer kan spelen. Een lange revalidatie staat hem dus te wachten en dat terwijl de spits in de belangstelling zou staan van diverse Engelse topclubs zoals Manchester United en Chelsea.

Zondagavond verstapte Abraham zich in de wedstrijd AS Roma – Spezia (2-1). In een duel naar de bal toe zag zijn linkerbeen er niet goed uit. In de 80ste minuut moest hij het veld verlaten nadat hij in de 64ste minuut was ingevallen voor Belotti.

In 2021 verhuisde Tammy Abraham van Chelsea naar AS Roma. Hij scoorde tot dusver 36 keer in 106 wedstrijden. Zij grootste succes met AS Roma is het winnen van de Conference League in 2022 (1-0 tegen Feyenoord in de finale). Zijn contract bij de Romeinen loopt nog tot 2026.

Deel dit artikel

Meer nieuws

afbeelding onderzoek Nicky van Melick Cyclops
Blog #9: risicofactoren cyclops na voorste-kruisbandreconstructie
productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband