Villarreal moet ook Pires half jaar missen

Villarreal moet ook Pires half jaar missen

21 augustus 2006

 

De Spaanse competitie moet nog beginnen, maar voor Villarreal dreigt nu al een rampseizoen. Nadat enkele dagen geleden al middenvelder Gonzalo Rodriguez zijn kruisband scheurde, overkwam zondag hetzelfde met Robert Pires. De Franse aanwinst mist hierdoor mogelijk het complete seizoen. “Alles valt in duigen”, aldus Villarreal-preses Fernando Roig, die zijn ploeg enkele weken geleden in het Intertoto-toernooi al had zien verliezen van het nietige NK Maribor.

De ploeg heeft na de onthutsende Intertoto-nederlaag tegen NK Maribor aanvoerder Juan Sorín op de transferlijst gezet en tot overmaat van ramp raakte de ploeg dit weekend twee belangrijke spelers kwijt. Tijdens het toernooi om de Trofeo Ramón de Carranza scheurde eerst Gonzalo Rodriguez zijn kruisband, waarna Robert Pires even later dit voorbeeld volgde.

Vooral de blessure van Pires is voor Villarreal een enorme domper. De Fransman werd deze zomer na lange onderhandelingen weggeplukt bij Arsenal en werd in Villarreal gezien als dé man voor het komende seizoen. Villarreal, de nummer zeven van het afgelopen seizoen, zal nu moeten bekijken of het op korte termijn vervangers kan halen voor het geblesseerde duo.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon