Stephan VisserMSc. Sportfysiotherapeut

Revalideren is maatwerk!
Wij begeleiden diverse top en amateur sporters bij orthopedische revalidaties. De voorste kruisband reconstructie is er daar één van. Wij begeleiden deze sporters van A tot Z, dat wil zeggen van een pre-operatief traject (trainen voor de operatie) tot aan sport specifieke revalidatie. Voor een voetballer zal dat op het veld zijn, maar voor een vechtsporter op de mat. Dit is essentieel voor een goede kruisband revalidatie!

Bij Sportfysiotherapie Visser werken wij in een multidisciplinair team.
Stephan Visser is sportfysiotherapeut Msc. en is verantwoordelijk voor alle revalidatietrajecten in de praktijk. Stephan is 12 jaar werkzaam geweest bij FC Utrecht en sinds 2018 opnieuw werkzaam in de praktijk. “Als sportfysiotherapeut is het voor mij de drive om het doel van de sporter te behalen. Of dit een breedtesporter, topamateur of topsporter is maakt voor mij eigenlijk geen verschil. Vanuit mijn werk in de topsport ben ik gewend om multi-disciplinair te werken.”

Dat wil zeggen samen met de orthopeed, clubfysiotherapeut, trainer, de manueel therapeut en bij een minderjarige sporter met de ouders.

www.sportfysiovisser.nl

 

 

 

 

0