Seizoen lijkt voorbij voor Salihamidzic

Seizoen lijkt voorbij voor Salihamidzic

18 november 2002

 

Voor Hasan Salihamidzic zit het seizoen er zeer waarschijnlijk op. De aanvaller van Bayern München blijkt een kruisband in zijn rechterknie te hebben gescheurd tijdens het duel met VfL Wolfsburg, afgelopen zaterdag (1-0 winst Bayern).

De Bosnische international blesseerde zich tijdens een inworp in de 25ste minuut, toen zijn rechtervoet in het gras bleef steken. Opmerkelijk genoeg speelde hij nog door tot hij zich in de 65ste minuut liet vervangen. ‘Ik heb in eerste instantie niets gemerkt. De pijn kwam pas later’.

De ernst van de kwetsuur bleek pas maandag, tijdens een onderzoek van clubarts Hans Müller-Wohlfahrt. De 25-jarige speler vliegt dinsdag al naar de Verenigde Staten waar de befaamde dokter Richard Steadman zich over de knie zal ontfermen.

Het is niet de eerste keer dat Brazzo een zware knieblessure oploopt. Precies een jaar geleden liep hij eenzelfde blessure op. ‘Toen is het mij gelukt om binnen vier maanden terug te komen’, laat Salihamidzic blijken nog hoop te hebben om dit seizoen terug te keren.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon