Rentree voor Kishna na 16 maanden

Rentree voor Kishna na 16 maanden

29 januari 2019

 

Ricardo Kishna heeft maandagavond na 16 maanden zijn rentree op het voetbalveld gemaakt. Kishna deed met het tweede team van ADO Den Haag mee in de uitwedstrijd tegen het tweede elftal van Willem II. Hij speelde een half uur mee.

Kishna reageert na de wedstrijd in gesprek met Omroep West over zijn terugkeer op de velden: “Ik had van tevoren wel wat spanning, maar voor mijn gevoel ging het lekker. Ik ben dus best tevreden.”
Echt bang op een nieuw kwetsuur was Kishna in de dertig minuten die hij speelde niet. Hij vertelt dat het wel even wennen was. “Het is een lange weg geweest en het is met ups en downs gegaan, maar het vertrouwen in mijn lichaam is nog niet helemaal terug. Ik moet eerst door een paar stevige duels heen.”

In september 2017 liep Kishna een zware knieblessure op in de tweede wedstrijd van het seizoen tegen Ajax. De aanvaller liet zich in de Verenigde Staten opereren waarna een lange revalidatie volgde.

Het is voor de 24-jarige aanvaller een lange strijd geweest om weer te kunnen voetballen na al zijn blessures. Kishna gaf onlangs bij De Tafel Van Kees aan dat hij op de goede weg was. “Men heeft vaak een mening over mijn instelling, maar ik daag iedereen uit om vijf keer zo’n revalidatie te beginnen en te kijken hoe ver je komt. Dat ik het heb volbracht, zegt veel over mij, denk ik.”

Onlangs gaf Kishna in gesprek met VI een update: ‘We trainen hard en ik heb overal pijn, behalve aan mijn knie. Met mijn gevoel zit het dus wel goed. Alleen mijn fitheid is nog een dingetje, maar de eerste minuten zitten er nu echt aan te komen. Dat belooft veel. Nerveus ben ik niet heel erg, ik heb ook niet echt spanning voor mijn knie. Ik neem het gewoon zoals het is. Lekker voetballen, geen druk, gewoon plezier maken.’

Kishna werd door ADO gehuurd van het Italiaanse Lazio Roma waar hij sinds 2015 onder contract staat. Kishna speelde daarvoor bij Ajax en Lille. Afgelopen zomer besloot ADO om Kishna opnieuw van Lazio te huren.

Deel dit artikel

Meer nieuws

nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon
afbeelding onderzoek Nicky van Melick Cyclops
Blog #9: Keuze van pees voor nieuwe kruisband van invloed op de kans op een cyclops