Pepe keert na negen maanden terug bij Real en ‘kan niet wachten’

Pepe keert na negen maanden terug bij Real en ‘kan niet wachten’

9 september 2010

 

Real Madrid kan zaterdag in het competitieduel met Osasuna weer beschikken over Pepe. De Portugees scheurde in december een kruisband af, maar was wel op tijd fit om voor Portugal uit te komen op het WK in Zuid-Afrika.

In de voorbereiding op dit seizoen liep de verdediger tegen een nieuwe kwetsuur op, hij kreeg last van zijn kuit. De fysiek sterke Pepe is vastberaden zich weer te laten gelden in het veld.

“Ik voel me goed en heb zin om weer op het veld te stappen en het team te helpen”, laat Pepe weten op de officiële website van De Koninklijke. “Ik kan niet wachten om weer in Benabeu te spelen, het is erg belangrijk voor me.”

De 27-jarige stopper zag zijn club het openingsduel met 0-0 gelijkspelen bij Real Mallorca. “We proberen altijd te winnen maar dat is niet altijd mogelijk. Het is onze taak om ons best te doen, we zullen vechten om de drie punten over de streep te trekken.”

Pepe beseft dat Osasuna beschikt over sterke aanvallers, Walter Pandiani en Carlos Aranda, en dat hij direct flink op de proef gesteld zal worden. “Het zijn sterke, hard werkende spitsen. Osasuna heeft sowieso een goed team en een sterke coach. Wij gaan echter proberen het duel vanaf het begin te domineren.”

Pepe werd in 2007 door Real Madrid voor dertig miljoen euro overgenomen van FC Porto. Inmiddels heeft hij 56 duels voor de hoofdstedelingen in de benen, waarin hij eenmaal tot scoren wist te komen.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon