Home Over FC Kruisband Verzameling

Verzameling

Memorabilia

Een overzicht van unieke, persoonlijke, gedragen, gesigneerde artikelen van sporters die een voorste kruisband reconstructie op hun cv hebben staan. Artikelen ter uitbreiding van de FC Kruisband Verzameling zijn altijd welkom

Februari 2022

cernyshirttwente

Het gesigneerde FC Twente wedstrijdshirt van Vaclav Cerny ontvangen. Na zijn tweede voorste kruisband blessure die hij opliep bij FC Twente (de eerste keer was dit bij Ajax) speelde hij hiermee de wedstrijd Willem II – FC Twente in het seizoen 2021-2022.
Bedankt hiervoor Volkan & Vaclav Cerny!

Juli 2020

img_4728

Een bijzonder gesigneerd wedstrijd shirt gekregen van handbalster Michelle Goos. Na haar eerst voorste kruisband blessure maakte ze in dit shirt haar comeback bij Neckarsulmer Sport-Union Handball in de Duitse Bundesliga.
Bedankt hiervoor Michelle!

September 2019

00453901-69c4-4b64-a7e1-75f84954c979

Een shirtje geruild met Ron Vlaar. Een gesigneerd shirt gekregen voor mijn FC Kruisband verzameling. Heel tof.
Bedankt Ron!!

September 2019

d81cb9aa-ec63-4443-a2b2-7091c2144fcc

Eind augustus kreeg Wout Droste van zijn club een mooie steunbetuiging toen zijn teamgenoten voor de wedstrijd in een ‘Sterkte Wout’ shirt het veld opkwamen.
Inmiddels heb ik van Wout zelf dit unieke shirt gekregen.
Bedankt hiervoor Wout!

Maart 2019

eaa8b393-4ffe-4a2e-b6bb-eb78768e8693

Een officieel en gesigneerd WK Hockey shirt gekregen van Michelle Fillet. Het was de bedoeling om dit shirt te dragen tijdens het WK U21 in Chili maar helaas scheurde Michelle al in de eerste wedstrijd van dat toernooi haar kruisband. Het eerste hockey shirt in de FC Kruisband verzameling. Super bedankt Michelle!!

Februari 2019

159c9909-7a1f-4f9b-9e32-e98d21e35a7a-kopie

Shirtje geruild met Oranjeleeuwin Tessel Middag. Een mooi gesigneerde Oranje wedstrijdshirt ontvangen ter uitbreiding van de FC Kruisband verzameling. Super bedankt Tessel!!

September 2017

Shirt Stengs - FCK

Een uniek en gesigneerd AZ warming-up shirt ontvangen van Ron Vlaar. De spelers van AZ speelden op 19 augustus tijdens het thuisduel tegen ADO Den Haag met speciaal bedrukte shirts om Calvin Stengs sterkte te wensen voor zijn voorste kruisband herstel.
Dankjewel Ron, voor dit mooie en unieke #SterkteCalvin shirt!!

September 2017

Jeff Hardeveld

Het gesigneerde FC Utrecht wedstrijdshirt van Jeff Hardeveld  ontvangen. Super bedankt Jeff voor het mooie shirt!!

Juni 2017

REZA

Het gesigneerde SC Heerenveen wedstrijdshirt van Reza Ghoochannejhad ontvangen dankzij Mehdi Ghoochannejhad. Bedankt beide voor het mooie en unieke shirt, erg tof!

December 2016

hansmulder_shirt_

Dankzij mijn broer Remy en Hans Mulder heb ik het gesigneerde wedstrijdshirt van FC Nordsjælland gekregen van Hans Mulder. Bedankt allebei voor het mooie en unieke cadeau, en de fantastische verrassing!

Oktober 2016

petrahogewoningshirt

Het gedragen en gesigneerde Nederlands elftal shirt van Petra Hogewoning gekregen. Dit shirt heeft zij gedragen tijdens het WK 2015 in Canada. Super bedankt Petra!

September 2016

vanitylewerissa

Gesigneerde en gedragen kicksen gekregen van PSV en Oranje aanvaller Vanity Lewerissa. Deze kicksen heeft Vanity gedragen tijdens het WK 2015 in Canada. Bedankt Vanity!

Augustus 2016

mustafa saymak

Gesigneerde en gedragen kicksen gekregen van PEC Zwolle middenvelder Mustafa Saymak. Heel erg bedankt Mustafa!

Augustus 2016

max de boom

Gesigneerde kicksen gekregen van PEC Zwolle speler Max de Boom. Op deze kicksen scheurde Max helaas zijn voorste kruisband.
Max, superbedankt voor je medewerking!

Juli 2016

Joep van den Ouweland

Het gedragen shirt ontvangen van FC Oss speler Joep van den Ouweland. Superbedankt Joep!

Juni 2016

Bert Koomen

De gesigneerde kicksen ontvangen van Feyenoord speler Bert Koomen.
Helaas scheurde hij op deze kicksen zijn voorste kruisband. Super bedankt voor je medewerking, Bert!

Maart 2016

Sharon Kok

Gesigneerde kicksen ontvangen en een t-shirt van Sharon Kok, speelster van Telstar. Bedankt hiervoor, Sharon!

December 2015

Lois Abbingh

Een gesigneerde shirt ontvangen van handbalster Lois Abbingh waar zij in 2010 haar eerste EK in heeft gespeeld. Op dit moment speelt de Oranje international voor Baia Mare in Roemenië. Super bedankt voor het shirt en je medewerking, Lois!

November 2015

jordy buijs

Gesigneerde kicksen gekregen van Jordy Buijs waarop Jordy zijn eredivisie rentree maakte na zijn vkb revalidatie tegen Feyenoord! Ook een gesigneerd en gedragen SC Heerenveen shirt gekregen waarin veel revalidatie uren en zweetdruppels hebben gezeten, oa. tijdens de revalidatie bij Mikael Kuijpers waar Jordy erg dankbaar voor is! Bedankt voor de kicksen en het shirt Jordy!

Oktober 2015

Norbert Alblas

Gesigneerde keepershandschoenen gekregen van Ajax doelman Norbert Alblas! Jeroen Peters en Norbert Alblas super bedankt!

September 2015

Kevin Jansen

Een gedragen en gesigneerd ADO Den Haag shirt van Kevin Jansen gekregen. Bedankt hiervoor Kevin!

September 2015

Merel v Dongen

Gesigneerde kicksen van Ajacied en International Merel van Dongen ontvangen. Hierop maakte ze haar debuut bij Ajax. Super bedankt!

Juni 2015

imadnajah

Weer een mooi exemplaar erbij. Een gedragen en gesigneerd RKC shirt van Imad Najah. Super bedankt voor je medewerking!

Mei 2015

danny vd meiracker

Dankzij de medewerking van Danny van den Meiracker is er weer een mooi exemplaar bijgekomen. Op deze voetbalschoenen maakte hij zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal (ook scheurde hij helaas zijn vkb hierop). Bedankt!

Januari 2015

ronvlaar

Dankzij mijn broer Remy en de enthousiaste medewerking van Ron Vlaar heb ik een super mooi en uniek cadeau  gekregen. Het gesigneerde Aston Villa shirt van Ron Vlaar. Bedankt allebei voor de fantastische verrassing!!

April 2014

kevinvandiermen

Dankzij Marcel en de medewerking van Kevin van Diermen heb ik een gesigneerd shirt van Kevin van Diermen gekregen. Bedankt voor het shirt en de verhalen!

Home Over FC Kruisband Verzameling