Oud PSV-er Stijn Wuytens scheurde kruisband tegen Genk

Oud PSV-er Stijn Wuytens scheurde kruisband tegen Genk

11 februari 2013

 

Stijn Wuytens komt dit seizoen niet meer in actie namens Beerschot. De oud-speler van PSV liep zaterdag in de wedstrijd tegen Racing Genk een zware knieblessure op waardoor hem een revalidatie van enkele maanden wacht, meldt zijn werkgever op het digitale thuis.

De middenvelder scheurde zaterdag de voorste kruisband van zijn linkerknie. Tevens werd geconstateerd dat ook de mediale gewrichtsband deels gescheurd is. Wuytens werd tijdens het duel tegen Racing Genk, de club van trainer Mario Been, na ruim een half uur spelen geblesseerd naar de kant gehaald na een ongelukkig duel met Genk-speler Kalidou Koulibaly. De Belg zal in de komende weken geopereerd worden en staat vervolgens voor een langdurige revalidatie.

Dit is de tweede keer dat Stijn Wuytens deze zware blessure oploopt. In mei 2011 scheurde hij de voorste kruisband van zijn rechterknie. Nu dus zijn linkerknie. Lees hier meer over de vorige blessure…

Wuytens (23 jaar) maakte in de zomer de overstap van PSV naar Beerschot. De prestaties van de Belgische club vallen tot op heden tegen in de Jupiler Pro League. Men moet momenteel genoegen nemen met de vijftiende plaats. Alleen Cercle Brugge staat op de ranglijst nog lager.

Deel dit artikel

Meer nieuws

K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
spanje
FC Barcelona bevestigt kruisband blessure Gavi
spanje
Gavi scheurt voorste kruisband