In Milik

3 februari 2017

 

Arek Milik zit bij de wedstrijdselectie van SSC Napoli voor het uitduel bij Bologna van zaterdagavond. Hij zal zaterdag (20.45 uur) op de bank beginnen.

Milik scheurde op 8 oktober 2016 de voorste kruisband van zijn linkerknie af in een WK-kwalificatiewedstrijd van de nationale ploeg tegen Denemarken. Drie weken geleden meldde hij zich al op de groepstraining. Morgen, nog geen vier maanden later, om precies te zijn na 119 dagen, kan de Poolse spits al zijn comeback maken.

Milik is verheugd met het nieuws zo laat hij zien op Twitter. De 22-jarige Milik maakte op 1 augustus voor een bedrag van ruim 30 miljoen euro de overstap van Ajax naar Napoli. Milik had een zeer voortvarende start bij de club uit Napels. Hij scoorde zeven keer in zijn eerste negen duels, waaronder drie keer in twee Champions League-duels. In de Serie A scoorde hij twee keer in de thuiswedstrijden tegen AC Milan (4-2 winst) en Bologna (3-1 winst).

De spitspositie van Milik bij Napoli werd de afgelopen maanden overgenomen door Dries Mertens. De kleine maar behendige Belg scoorde tien keer in de laatste zeven competitiewedstrijden. Napoli neemt het binnenkort op tegen Real Madrid in de achtste finales van de Champions League.

Recente artikelen

Laat een reactie achter

0
FC Kruisband, kruisband gescheurd, voorste kruisband