Martens hoopt bekerfinale te halen

Martens hoopt bekerfinale te halen

6 maart 2013

 

Maarten Martens komt wellicht nog dit seizoen in actie voor het kwakkelende AZ. De linkspoot is op de weg terug van een zware knieblessure. De middenvelder van AZ revalideert al sinds september van een blessure. “Ik nader de groepstrainingen”, laat de Belg aan Sporza weten die de bekerfinale in zijn agenda omcirkeld heeft.

Martens liep eind september een gescheurde kruisband en een scheur in zijn meniscus op. Het duurde even voor de juiste diagnose gesteld werd, maar sinds eind oktober was de Belg niet meer op de voetbalvelden te vinden. De verwachting was dat het seizoen voor hem over was.
Mogelijk keert hij dus toch sneller terug, al moet de laatste stap nog gezet worden. ”Het is een pittige blessure. Het is een hele opdracht om deze revalidatie tot een goed einde te brengen, maar ik nader de groepstrainingen en dat is een grote.”
”Ik voel eindelijk weer dat ik voetballer ben”, gaat de aanvaller verder. ”Ik wil sterker terugkeren dan voor mijn blessure. De bekerfinale op 9 mei tegen PSV is een extra stimulans, want de beker is de enige prijs die ik met AZ nog niet heb kunnen bemachtigen.”

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon