Marseille moet Diawara missen wegens zware knieblessure

Marseille moet Diawara missen wegens zware knieblessure

26 maart 2012

 

Een fikse tegenvaller voor zowel Olympique Marseille als Souleymane Diawara. De verdediger in dienst van de Franse club lijkt voor een lange tijd uitgeschakeld te zijn met een zware knieblessure. Hij viel zaterdagavond geblesseerd uit, en heeft vermoedelijk een scheur in de voorste kruisbanden van de rechterknie.

Het noodlot sloeg al in de vijfde minuut toe tijdens het competitietreffen met Nice, wat overigens in een 1-1 gelijkspel eindigde. Het daarop volgende medische onderzoek wees uit dat er een scheur in de voorste kruisband van de rechterknie zit. De komende dagen moet uitwijzen hoelang de verdediger vanaf de zijlijn moet gaan toekijken.
De blessure van Diawara komt op een ongelegen moment. Aankomende dinsdag moet Olympique Marseille het opnemen tegen Bayern München in de kwartfinale van de Champions League. Daarnaast staan ze in de Ligue 1 op dit moment op een teleurstellende achtste plaats en moet het nog flink knokken om een plek in Europa te bemachtigen. Daarnaast moet het ook nog de finale om de League Cup spelen tegen rivaal Olympique Lyon.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie