Maarten Martens maakt langverwachte rentree

Maarten Martens maakt langverwachte rentree

12 juli 2013 

 

Maarten Martens heeft donderdagavond  (gisteren) na ruim negen maanden zijn rentree gemaakt bij AZ. De Belg speelde een half uur mee in de oefenwedstrijd tegen amateurclub csv Apeldoorn, die door AZ met 7-1 werd gewonnen.

Voor Martens (29) waren het zijn eerste wedstrijdminuten sinds hij eind september vorig jaar een kruisband scheurde in zijn rechterknie. Hij was blij met zijn terugkeer, maar waakt voor te veel optimisme. ,,Het is niet zo dat ik nu eventjes één, twee, drie weer helemaal terug ben. Zo’n wedstrijd als deze is niet te vergelijken met een echte wedstrijd. Dit is zoiets als een goede training’’, zegt Martens in het Noordhollands Dagblad.

Dit was een eerste begin, meer niet, meent Martens. ,,Ik heb ook geen datum in mijn hoofd wanneer ik helemaal terug wil zijn. Ik hoop gewoon weer te gaan spelen, en wanneer dat precies is, dat zien we wel. Ik heb negen maanden geen tegenstander gehad, dus dan is alles weer wennen’’, aldus Martens.

Maarten Martens had afgelopen seioen in de gewonnen bekerfinale tegen PSV al mogelijk terug kunnen keren in de Alkmaarse hoofdmacht. Hij liet de wedstrijd echter schieten om zich volledig te richten op het nieuwe seizoen.

Deel dit artikel

Meer nieuws

flyer de blessuretijd
DE BLESSURETIJD – Stadion PEC Zwolle
nederland
Slot vreest voor een zware knieblessure Stengs
engeland
Kruisband blessure Oranje-international Jill Roord