Luciano Narsingh maakt na 9 maanden rentree bij Jong PSV

Luciano Narsingh maakt na 9 maanden rentree bij Jong PSV

6 oktober 2013

 

Luciano Narsingh maakte vandaag na negen maanden blessureleed zijn rentree bij Jong PSV. Hij stond in de basis tijdens het uitduel bij Achilles ’29. Zaterdag werd al bekend dat trainer Darije Kalezic hem had opgenomen in de wedstrijdselectie.

De Amsterdammer werd in de rust vervangen, maar was in het eerste bedrijf wel verantwoordelijk voor een assist. Narsingh gaf de voorzet bij PSV’s tweede treffer, van Mohamed Rayi. Het duel in de eerste divisie in Groesbeek werd gewonnen door de thuisclub: 3-2. Beide teams blijven laag geklasseerd op de ranglijst.

De vleugelspeler scheurde op 22 december 2012 in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda (6-1) zijn voorste kruisband af (ging eerst nog op vakantie voordat werd vastgesteld dat hij ernstig letsel aan een voorste kruisband en een meniscus had opgelopen). In januari werd hij in Naarden geopereerd.

Narsingh keerde op 13 augustus al terug op het trainingsveld bij PSV. Daarna trainde hij ruim een maand volledig mee met de selectie van trainer Phillip Cocu. Een duel in de hoofdmacht voor PSV zit er voorlopig nog niet in voor Narsingh, want de eerstvolgende wedstrijd van het eerste elftal is pas op 20 oktober. Dan gaat PSV op bezoek bij FC Groningen.

De 23-jarige Narsingh had in 2012 zijn grote doorbraak gekend, die beloond werd met een transfer van Heerenveen naar PSV en zes interlands.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie