Larsson (Barça) traint weer met de groep mee

Larsson (Barça) traint weer met de groep mee

1 april 2005

 

De hemel klaart stilaan op voor Henrik Larsson. De Zweedse aanvaller scheurde in het begin van het seizoen tegen Real Madrid de voorste kruisband van de linkerknie. Larsson dacht aan stoppen, maar kwam op die beslissing terug nadat FC Barcelona hem een nieuw contract voorschotelde. Larsson traint weer met de bal en hoopt in mei terug met de groep aan te mogen sluiten.

2004 was een bewogen jaar voor Henrik Larsson. Hij verliet Celtic Glasgow en nam een uitstekende start bij FC Barcelona. In december werd hij bovendien verkozen tot beste Zweedse voetballer van de laatste vijftig jaar. Maar het noodlot sloeg in 2004 dus ook toe. Larssonwas niet de enige bij Barcelona die een streep door zijn seizoen kan zetten. Gabri, Motta en Edmilson werken nog altijd aan hun revalidatie. Motta en Edmilson hopen dit seizoen nog aan debak te komen. Gabri en Larsson mikken naar de start van het nieuwe seizoen.

Henke Larsson liet zich in Amerika opereren. Richard Steadman voerde de operatie uit. Hij is gespecialiseerd in dergelijke knieblessures. Thiago Motta en Giovanni Van Bronckhorst gingen al bij hem onder het mes.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon