In FC Kruisband

18 januari 2017

Opnieuw super trots!

De Landelijk Voorste Kruisband Werkgroep heeft er weer een orthopedisch ambassadeur bij! Erg inspirerend gesprek gehad vandaag in Eindhoven. Het diagnose traject bij acute knie trauma krijgt steeds meer vorm…

wordt vervolgd

———————————

 

15 december 2016

———————————

 

Begin 2016 is het dan eindelijk werkelijkheid geworden!

landelijk vooste kruisband werkgroep

Een Landelijk Voorste Kruisband Werkgroep met veel passie, veel kennis, veel ervaring, veel wetenschap en een landelijke dekking!
Hoe gaaf is het dan om dit te kunnen bundelen en te streven naar een verbetering voor de voorste kruisband diagnostiek, behandeling en revalidatie.

Kortom: Meer succes voor de voorste kruisband patiënt!

Recente artikelen
 • Kevin van Geel
  Beantwoorden

  Jeroen,
  Wat houd dit precies in? Ik ben hier namelijk erg geïnteresseerd in aangezien ik veel patiënten zie met kruisband problematiek. Overleg en sparren over de patiënten en de toekomst is altijd goed!
  Gr, Kevin van Geel
  Fysiotherapie Medap tilburg

 • Arja
  Beantwoorden

  Het zou heel fijn zijn als 1 x opereren afdoende is, dat zou heel veel levenskwaliteit schelen, onze zoon heeft 3 x dezelfde kruisband afgescheurd binnen 3 jaar, 1 x gewoon opgelost door het verkeerd boren van de tunnels, het kost je gewoon 5 jaar van de jonge leven alles bij elkaar en nog steeds is zijn leven aangepast.

Laat een reactie achter

0