Kruisbandblessure voor Juve aanvaller Pjaca

Kruisbandblessure voor Juve aanvaller Pjaca

29 maart 2017

 

Juventus kan dit seizoen niet meer beschikken over Marko Pjaca. De Kroatische vleugelspits raakte dinsdag in de verloren oefeninterland in en tegen Estland (3-0 verlies) zwaar geblesseerd aan zijn knie.

In de 65e minuut van de oefeninterland tegen Estland verdraaide Pjaca zijn knie en moest de Kroaat worden gewisseld.

Uit een MRI is vandaag gebleken dat de 21-jarige Kroaat zijn voorste kruisband heeft gescheurd en ook schade aan de meniscus heeft opgelopen.

Pjaca miste eerder al zestien duels door een andere blessure, die hij in oktober had opgelopen. In januari keerde hij weer terug, maar dinsdag sloeg het noodlot dus opnieuw toe.

Juventus nam hem afgelopen zomer voor 18 miljoen euro over van Dinamo Zagreb. De aanvaller kwam dit seizoen veertien keer in actie voor de ploeg van trainer Massimiliano Allegri.

Update: 31 maart 2017

 

Vandaag is Juve speler Marko Pjaca geopereerd aan de voorste kruisband en meniscus van zijn rechterknie. De operatie, uitgevoerd door Prof. Mariani en bijgestaan door hoofd van de medische zaken van Juventus Dr. Claudio Rigo, is goed verlopen. Pjaca zal direct starten met de revalidatie en deze za naar verwachting zo’n zes maanden duren.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon