Fysiotherapeuten bij jou in de buurt met een grote passie en interesse voor knieletsel en revalidatie

Met goede kwaliteit bereik je meer! Het kan heel lastig zijn om als kruisband patiënt de juiste fysiotherapeut & begeleiding te vinden. Om dit zoekproces te versoepelen heeft FC Kruisband een aantal goede (sport)fysiotherapeuten voor jou, per provincie, op een rijtje gezet. Deze (sport)fysiotherapeuten hebben een grote passie en interesse voor kruisband blessures, knie letsel en revalidatie.

Noord brabant
 • Niels Langens MSc. Sportfysiotherapeut en Manueeltherapeut

  MILL

  Een duidelijk plan en goede communicatie tussen de sportfysiotherapeut, orthopeed en revalidant is nodig om de lange revalidatie tot een succes te brengen. Belangrijk is dat vooruitgang van de revalidatie, zoals de kracht in het been, objectief wordt gemeten. Stap voor stap toewerken naar het doel op basis van criteria! Van een knie die weer happy is, naar intensieve krachttraining, rennen/springen en uit eindelijk training op het veld of zaal. Lees meer.

  www.fysiosupport.nl

 • Remi Sulkers MSC. Sportfysiotherapeut

  BREDA

  Remi is eigenaar van twee fysiopraktijken in Breda: Medifit fysiotherapie Pellikaan Breda en Medifit Fysiotherapie & Sport performance locatie Princenhage.

  Door de grote affiniteit die hij heeft met “top”sport en zijn vier eigen knieoperaties in het verleden, is hij zich gaan specialiseren in de knieregio. Lees meer.

  www.medifitfysiotherapie.nl

   

 • Nicky Masseurs MSC. Sportfysiotherapeut

  OUDENBOSCH

  De revalidatie na een voorste kruisband reconstructie is intensief. Daarom moeten de fases van de revalidatie duidelijk worden afgesloten middels (evidence based) testen zodat de sporter weet waar hij of zij staat en toe in staat is. Gezamenlijk gaan we via een geïndividualiseerd maatwerk revalidatietraject naar een veilig terugkeer in het sporten!

  www.pmc-halderberge.nl

   

Utrecht
 • Stephan Visser MSc. Sportfysiotherapeut

  DE MEERN

  Revalideren is maatwerk!
  Stephan Visser is sportfysiotherapeut Msc. en is verantwoordelijk voor alle revalidatietrajecten in de praktijk bij Visser Fysiotherapie. Stephan is 12 jaar werkzaam geweest bij FC Utrecht en sinds 2018 opnieuw werkzaam in de praktijk. “Als sportfysiotherapeut is het voor mij de drive om het doel van de sporter te behalen. Of dit een breedtesporter, topamateur of topsporter is maakt voor mij eigenlijk geen verschil”. Lees meer

  www.sportfysiovisser.nl

 • Jörgen van Hattem Sportfysiotherapeut

  MAARSSEN

  “Al deze ervaring gebruik ik nu in mijn eigen praktijk. De transfer behandeltafel-fitness-veld is de rode draad in de praktijk.”

  Na vele jaren ervaring in de orthopedische (top)sportrevalidatie, waar de kruisband centraal stond, is Jörgen van Hattem zijn eigen praktijk fysiotherapie van Hattem begonnen in Maarssen. De ligging van de praktijk is in de directe omgeving van diverse sport accommodaties (voetbal, hockey, korfbal en tennisvelden) waar functioneel trainen mogelijk is. Lees meer

  www.fysiotherapievanhattem.nl

 • Germen Huijser Fysiotherapeut / MSc. Manueeltherapeut

  AMERSFOORT

  Beter blijven in je sport
  “Na omzwervingen in de (top)sport binnen de fysiotherapie heeft Germen Huijser sinds januari 2018 Sport Medisch Centrum Amersfoort opgezet. Een sportfysiotherapiepraktijk volledig ingericht op sporters, met daarbij samenwerkingen met sportartsen, orthopeden, bewegingswetenschappers en een voedingsdeskundige. De korte lijn naar verschillende specialisten zorgen ervoor dat de sporter snel de juiste zorg op de juiste plek krijgt. In het geval van een voorste kruisband blessure is het zaak om snel te handelen en wil je de sporter zo snel als mogelijk de duidelijkheid geven die hij/zij nodig heeft.” Lees meer

  www.smcamersfoort.nl

   

 • Freek Borlee Fysiotherapeut

  UTRECHT

  Wanneer je je kruisband hebt gescheurd, heb je ongetwijfeld veel vragen wat voor jou nu het beste is om te doen. Laat je je wel of niet opereren? Hoe kan ik het beste trainen? Hoe lang gaat het duren voordat ik mijn sport weer mag doen? Elk revalidatietraject ziet er anders uit dus er is geen standaard antwoord.

  Daarom is het belangrijk dat je bij een fysiotherapeut gaat revalideren die veel ervaring heeft met kruisbanden en weet wat JIJ nodig hebt om weer 100% op je knie te kunnen vertrouwen. Lees meer

  www.fysiofabriek.nl

 • Kees van Geel MSc. Sportfysiotherapeut en Manueeltherapeut

  WOERDEN

  “Jouw fysiek en mentale vermogens maximaal omzetten in prestatie. Samen zetten we weer de stip op de horizon en maken we je fitter dan ooit.

  Door veel met atleten op het hoogste niveau te werken begrijp ik hoe ingrijpend de voorste kruisbandblessure voor je is en hoe mooi het is om weer terug te komen aan de top. Het weer samen bereiken van hetgeen jij alles voor hebt gelaten is iets waar ik naar streef.”

  KvG Athlete Development

 • Emile van Bruggen Sportfysiotherapeut & Orthopedisch revalidatie fysiotherapeut

  VINKEVEEN

  Onze missie van VB Fysio op het gebied van revalidatie is: “Optimale gepersonaliseerde beweegzorg, met focus op de revalidatie van knieletsels, in samenwerking met de orthopedisch chirurgen in de regio”

  Naast mijn bedrijf Qmediq, waar ik dagelijks in contact kom met orthopedisch chirurgen, neurochirurgen en traumachirurgen, werk ik als orthopedisch revalidatie fysiotherapeut met focus op voorstekruisband revalidatie. Lees meer

  www.vbfysio.nl

Zuid-Holland
 • Kevin Gereke MSc. Sportfysiotherapeut

  ARKEL

  “Kruisbandrevalidatie is topsport. Een goede communicatie/samenwerking tussen patiënt-orthopeed-fysiotherapeut en aandacht voor de fysieke en mentale aspecten van het revalidatietraject zijn essentieel.”

  www.parafit.uwpraktijkonline.nl

 • Tijn van der Horst Fysiotherapeut

  DELFT

  “Het gaat niet enkel om het stabiliseren van de knie, maar ook om de bewustwording van het juist bewegen”.

  Vanuit Fysioplein hebben we een nauwe samenwerking met verschillende orthopedische chirurgen die zich specialiseren in de kruisband reconstructies. Door deze samenwerking is een optimaal traject mogelijk door snelle schakelingen tussen orthopedisch chirurg en fysiotherapeut.  Lees meer

  www.fysioplein.nl

 • Mariska Veldheer Vink Sportfysiotherapeut

  GORINCHEM

  Revalidatie na voorste kruisband letsel is topsport, “Beter goed, dan snel”

  Vanaf 1989 ben ik werkzaam in de sportrevalidatie, na stage bij de KNVB en sportfysiotherapeutische begeleiding van diverse korfbal en voetbal-teams ben ik de opleiding tot sportfysiotherapeut gaan doen. Lees meer.

  www.rivas.nl

 • Jordy van Tol MSc. Sportfysiotherapeut

  DEN HAAG

  Iedere kruisband revalidatie is uniek en verdient dezelfde topsport zorg
  “One step backward, two steps forward.”

  www.BenBhealthcare.nl

   

Flevoland
 • Mark van Kats Sportfysiotherapeut

  ALMERE

  “Kruisbandrevalidatie is topsport”
  Tijdens mijn carrière ben ik bij verschillende amateurclubs en profclubs betrokken geweest en heb ik veel knie/kruisband blessures behandeld. Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Het Preventiecentrum in Almere waar ik de kans heb gekregen om mij te specialiseren op mijn favoriete gewricht: De Knie.

  Het Preventiecentrum in Almere is een gespecialiseerde praktijk op het gebied van postoperatieve revalidatie. Hierin speelt de voorste kruisbandrevalidatie een centrale rol. Lees meer

  www.hetpreventiecentrum.nl

Noord-Holland
 • Maikel Koopman MSc. Sportfysiotherapeut

  SCHAGEN

  “Een revalidatie is hard werken en hard werken is 100% inzetten. Dat is wat ik van jou verwacht, maar ook wat jij van mij mag verwachten. Samen toewerken naar jouw doel gaat gepaard met zweet, een traan en een lach maar we doen dit samen met een hoop plezier!”

  Veel ervaring in kruisband revalidatie, korte lijnen met orthopeden, een ruime trainingszaal en de mogelijkheid tot veldtraining (voor sport-specifieke training) zijn de combinatie die we nodig hebben voor een zo optimaal mogelijk herstel! Lees meer.

   

  www.fysiotherapiehoepzuid.nl

 • Gilbert van den Berg Fysiotherapeut

  OBDAM

  “Kruisband revalidatie is topsport. Het vereist flinke fysieke inspanning, mentale weerbaarheid, een lange adem en meer dan 100% inzet en commitment”.

  Dit is wat ik mijn patiënten altijd van te voren aangeef als we een postoperatieve kruisband traject gaan starten.

  In de praktijken van Leef! houd ik mij al jaren bezig met knieklachten. Denk hierbij aan patellofemorale klachten, nieuwe knieën, meniscus problematiek en pre- en postoperatieve kruisband letsels.

  Vooral de voorste kruisband heeft mijn interesse. Lees meer.

   

  www.leef.nu

 • Jos van Geffen MSc. Sportfysiotherapeut en Manueeltherapeut

  ALKMAAR

  Het scheuren van de voorste kruisband heeft een enorme impact op een sporter. Jos van Geffen heeft veel ervaring opgedaan door sporters te behandelen uit verschillende disciplines in de regio Alkmaar e.o. Mede door deze ervaring en door zijn studies is de passie voor de voorste kruisband revalidatie naar voren gekomen.

  Jos is onderdeel van een maatschap bij Fysiotherapie Adams in Alkmaar waar hij zich voornamelijk bezighoudt met pre- en postoperatieve kruisband revalidatie, diagnostiek en behandeling van acute en chronische letsels aan knie/enkel/heup en de (top)sportrevalidatie. Lees meer

  www.fysiotherapieadams.nl

   

   

   

   

   

Overijssel
 • Jody Hemminga Master Sportfysiotherapeut

  ZWOLLE

  Revalideren is topsport!
  Professioneel sporter of amateursporter, tijdens een vkb-revalidatie is iedereen een topsporter.
  Van 2010 tot medio 2016 heb ik bij Sport Medisch Centrum Papendal als sportfysiotherapeut gewerkt.
  Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het revalideren… Lees meer.

  www.fysiozwolle.nl

 • Mathijs Bouwhuis MSc. Sportfysiotherapeut

  ZWOLLE

  Revalideren na een voorste kruisband reconstructie is een lang en zwaar traject, waarbij de fysiotherapeut een meer dan belangrijke rol vervuld. Door een kritische blik, stimuleren, analyseren, evalueren en communiceren kan de kwaliteit van een revalidatie flink verhoogd worden. Lees meer.

  www.fysiopluszwolle.nl

Limburg
 • Jim Snackers MSc. Sportfysiotherapeut

  KERKRADE

  “Elke sporter is uniek, elke VKB-reconstructie is maatwerk, elke revalidatie is individualiseren binnen de doelen van de sporter. Het proces van revalideren is afzien, maar dat maakt de comeback nog mooier!”

  www.fysiostofberg.com

Zeeland
Gelderland
Groningen
Friesland
Drenthe

De specialisten op FCKruisband.nl scoren hoog op de volgende criteria:

 • Aantal jaarlijkse kruisband revalidaties
 • Jaren van ervaring
 • Totaal aantal kruisband revalidaties
 • Relatie tussen operateur en revalidatiespecialist
 • Wie hebben ze gerevalideerd
 • De specialisatie voor kruisbandletsel en revalidatie
 • De passie voor kruisbandletsel en revalidatie
 • De gedachten achter én na de revalidatie
 • Werkplek en faciliteiten
 • Betrokkenheid in ‘kruisbandland’
0