Mark van Kats

Sportfysiotherapeut
22 jaar
Ervaring
40
Kruisband revalidaties gem. per jaar
Naarden, Noord-Holland
Locatie
Specialisten / Revalidatie / Mark van Kats
Gespecialiseerd in:
  • Knie revalidatie
Lees meer
Tijdens mijn carrière ben ik bij verschillende amateurclubs en profclubs betrokken geweest en heb ik veel knie/kruisband blessures behandeld. Van 2004 t/m 2023 ben ik werkzaam geweest bij Het Preventiecentrum in Almere waar ik de kans heb gekregen om mij te specialiseren op mijn favoriete gewricht: De Knie.

Het Preventiecentrum in Almere is een gespecialiseerde praktijk op het gebied van postoperatieve revalidatie. Hierin speelt de voorste kruisbandrevalidatie een centrale rol. We hebben met ons team zorgvuldig een vkb-revalidatiesysteem opgezet voor voorste kruisband revalidatie. Individuele aandacht en sturing van het revalidatieproces staat centraal. Naast de individuele begeleiding tijdens het revalidatietraject wordt er (in een iets later stadium) gewerkt met kniegroepen waarin patiënten die revalideren van een voorste kruisbandreconstructie samen kunnen revalideren met lotgenoten.

Wij halen patiënten in de eerste fase van hun revalidatie thuis op met onze shuttleservice en brengen ze ook weer thuis. Binnen Het Preventiecentrum wordt veel aandacht besteed aan een prettige revalidatie omgeving met veel individuele aandacht om een topsport prestatie te kunnen leveren.
“Kruisbandrevalidatie is topsport”