Klaiber bevestigt voorste kruisband blessure

Klaiber bevestigt voorste kruisband blessure

30 juli 2021

 

Slecht nieuws voor Sean Klaiber. De verdediger van Ajax heeft een kruisbandblessure opgelopen tijdens het trainingskamp van Ajax in het Oostenrijkse Bramberg am Wildkogel.

Sean Klaiber laat via Instagram weten dat hij een kruisbandblessure heeft opgelopen. ‘Het zal anders verlopen dan ik voor ogen had’

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FC Kruisband (@fckruisband)

 

Donderdagochtend tijdens een duel op de training ging het mis voor Klaiber. Schreeuwend ging hij naar de grond. De 26-jarige rechtsback stapte nog dezelfde dag op krukken in het vliegtuig terug naar Nederland voor onderzoek van de kwetsuur. Direct werd er gevreesd voor een zware knieblessure. Helaas is de vrees uitgekomen. Door deze voorste kruisbandblessure staat Klaiber  een lange revalidatie te wachten.

De Surinaams International sloot pas vorige week aan nadat hij met Suriname had meegedaan aan het toernooi om de Gold Cup.

Op 1 oktober vorig jaar maakte Klaiber de overstap van FC Utrecht naar Ajax voor ruim vier miljoen euro. De rechtsback speelde afgelopen seizoen in totaal 22 wedstrijden voor Ajax.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie