Jesé maakt zijn rentree bij Real Madrid

Jesé maakt zijn rentree bij Real Madrid

2 december 2014

 

Jesé Rodríguez keerde dinsdagavond na maandenlange afwezigheid weer terug binnen de lijnen. De aanvaller van Real Madrid en bekroonde dit met een doelpunt tegen Cornella (5-0). Acht maanden stond Jesé Rodríguez aan de kant met een voorste kruisbandblessure.

Jesé liep op 18 maart in het Champions League-duel met Schalke 04 een zware kruisbandblessure op. De Spaans international was in beeld om door Vicente del Bosque te worden opgeroepen voor het WK, maar het toernooi in Brazilië ging derhalve aan hem voorbij.

Maar dinsdag keerde de aanvaller weer terug. In het Copa del Rey-duel met laagvlieger Cornellà mocht hij na 57 minuten invallen en wist hij direct een doelpunt te maken voor De Koninklijke. “Ik ben zo blij. Na deze zware maanden revalideren.”

“Ik wil iedereen in het team bedanken. Zij hebben mij enorm geholpen, net als de voorzitter en de Real Madrid-fans”, aldus een dolgelukkige Jesé tegen Spaanse media. “Ik ben er heel lang uitgeweest. Het was een zware blessure en ben nog niet op mijn best. Ik heb het echt gemist de laatste maanden.”

Ook trainer Carlo Ancelotti was blij met de terugkeer van zijn pupil. “Jesé is er lange tijd uit geweest en zal stap voor stap moeten verbeteren. Maar dit is heel mooi voor hem. We zullen hem de tijd geven, want het is niet makkelijk om van zo een blessure terug te keren.”

 
 

Deel dit artikel

Meer nieuws

nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon
afbeelding onderzoek Nicky van Melick Cyclops
Blog #9: Keuze van pees voor nieuwe kruisband van invloed op de kans op een cyclops