Jermaine Jenas scheurt voorste kruisband af

Jermaine Jenas scheurt voorste kruisband af

28 april 2014

 

Een harde klap voor Jermaine Jenas en QPR. Diagnose heeft uitgewezen dat de middenvelder van Queens Park Rangers de voorste kruisband in zijn rechterknie heeft afgescheurd. QPR moet het daarom in de nacompetitie om promotie naar de Premier League stellen zonder voormalig Engels international.

De 21-voudig Engels international liep zaterdag de blessure op tijdens de training. De 31-jarige middenvelder, die in het verleden lang voor Newcastle United en Tottenham Hotspur speelde, verdraaide zijn knie. Volgens de eerste voorspellingen staat hij zes tot negen maanden aan de kant.

“Later deze week gaan we naar een specialist om de knie te laten bekijken. Het ziet er naar uit dat hij volledig zal herstellen, maar het wordt een flinke revalidatieperiode,” zegt clubarts Peter Florida op de website van de club.

Op de slotdag van de transfermarkt in januari 2013 verhuisde Jenas van Tottenham Hotspur naar Queens Park Rangers. Inmiddels heeft hij 28 wedstrijden gespeeld voor QPR en hierin scoorde hij 2 keer. Jenas heeft in zijn voetbal carrière helaas veel te maken gehad met blessureleed.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie