Inzaghi begint in Italië aan revalidatie

Inzaghi begint in Italië aan revalidatie

29 november 2010

Filippo Inzaghi is in Barcelona geopereerd aan zijn knie. Hij keert maandag terug naar Italië om aan een lange revalidatie te beginnen.

Inzaghi raakte eerder deze maand zwaar geblesseerd in de competitiewedstrijd tegen Palermo. De blessure heeft zijn seizoen waarschijnlijk beëindigd, al mikt de 37-jarige Italiaan zelf op een rentree in het voorjaar van 2011. “Ik heb mijn ploegmaten verteld dat ik wil terugkeren voor de laatste wedstrijd van dit seizoen, hun steun heeft me goed gedaan.”

Bij Milan beschikt Inzaghi over een contract dat aan het eind van dit seizoen afloopt. Het is daardoor onduidelijk of hij volgend seizoen nog bij de Rossoneri speelt. In Italië werd al gevreesd dat de knieblessure het einde van Inzaghi’s imposante carrière betekende.

AC Milan schrijft op de officiële website dat Pippo één dezer dagen het herstelproces start. Vlak voor zijn blessure verbrak Inzaghi het doelpuntenrecord in de Champions League. Tegen Real Madrid bracht de topschutter zijn totaal op zeventig, dat is er één meer dan Raul Gonzalez.

Deel dit artikel

Meer nieuws

nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon
afbeelding onderzoek Nicky van Melick Cyclops
Blog #9: Keuze van pees voor nieuwe kruisband van invloed op de kans op een cyclops