Inmiddels staat Narsingh weer op het veld

Inmiddels staat Narsingh weer op het veld

29 mei 2013

 

Luciano Narsingh is hard op weg om in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer aan te sluiten bij de selectie van PSV. De 22-jarige vleugelspits zal zich een ander debuutseizoen hebben voorgesteld nadat hij de gehele tweede seizoenhelft miste door een vooste kruisbandblessure.

http://youtu.be/EJ-wKW0VtpE

Narsingh onderging in januari een operatie, nadat hij op 22 december 2012 in de competitiewedstrijd tegen NAC Breda zijn voorste kruisband had afgescheurd en zijn meniscus beschadigd. Inmiddels staat hij weer op het veld. ‘Het gaat goed’, vertelt Narsingh aan de website OnsOranje.

‘Ik ben de laatste tijd al weer buiten aan het trainen. Passen, trappen en rustig op het doel schieten. Daar heb ik geen problemen mee. Nu zit ik in de periode van de duurloop. Dat is zwaar, maar het is wel fijn om weer bezig te zijn’, vervolgt de zesvoudig Oranje-international.

Narsingh brak na zijn overgang van SC Heerenveen naar PSV door bij het Nederlands elftal, waar na zijn blessure Jeremain Lens en Ruben Schaken de rechterspitspositie bekleedden. Bij PSV ving Lens het wegvallen van Narsingh op samen met Georginio Wijnaldum.

Na de zomerstop verwacht Narsingh weer te kunnen strijden om een basisplaats in Eindhoven en bij het keurkorps van bondscoach Louis van Gaal, dat zich voorbereidt op een oefentrip door Azië, waar het vriendschappelijke interlands speelt tegen Indonesië en China.

‘Ik hoop dat ik na de zomer weer kan instromen om volledig fit te worden voor de start van het nieuwe seizoen. Ik wil graag het veld weer op, maar ik weet ook dat ik niet te vroeg moet gaan beginnen. Ik begin liever drie weken later met een perfect herstelde knie, dan drie weken eerder met de kans op een terugslag.’

Deel dit artikel

Meer nieuws

flyer de blessuretijd
DE BLESSURETIJD – Stadion PEC Zwolle
nederland
Slot vreest voor een zware knieblessure Stengs
engeland
Kruisband blessure Oranje-international Jill Roord