‘Ik ben blij dat ik terug ben bij Man Utd na zes maanden zonder voetbal’

‘Ik ben blij dat ik terug ben bij Man Utd na zes maanden zonder voetbal’

18 augustus 2010

Na een half jaar blessureleed is Anderson weer fit en terug bij zijn club Manchester United. De Braziliaan revalideerde in Portugal van een zware knieblessure, maar kan zijn geluk niet op nu hij weer bijna helemaal speelklaar is. “Ik voel me goed”, vertelt hij op de officiële website van zijn club.

In februari van dit jaar liep Anderson tegen West Ham United een blessure op aan zijn knie, waarna de voormalig FC Porto-speler terugkeerde naar Portugal om aan zijn herstel te werken. Nu de Braziliaanse middenvelder weer in Manchester is, wordt hij volgende maand weer inzetbaar verwacht. “Ik ben blij dat ik weer terug ben na zes maanden zonder voetbal. Ik kan niet wachten tot ik weer mag voetballen.”

De 22-jarige Anderson weet dat hij echter nog even geduld zal moeten opbrengen. “Ik ben nu twee weken aan het trainen en daar ben ik erg blij mee. Ik denk dat ik op korte termijn mijn rentree kan maken en dat ik dan weer gewoon met het team mee kan spelen. Ik heb tot nu toe helemaal geen last gehad van de blessure: ik kan alles doen en train erg hard”, besluit de middenvelder.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie