Granero is maanden uitgeschakeld met een knieblessure

Granero is maanden uitgeschakeld met een knieblessure

18 september 2013

 

Real Sociedad-middenvelder Esteban Granero is maanden uitgeschakeld met een knieblessure. De Spanjaard scheurde dinsdag in het Champions League duel tegen Shakhtar Donetsk de voorste kruisband van zijn rechterknie en beschadigde bovendien zijn meniscus, meldt de Baskische club. Hij gaat binnenkort onder het mes.

De 26-jarige Granero, die wordt gehuurd van Queens Park Rangers, viel tegen de Oekraïners negen minuten voor tijd in. Veel plezier beleefde de voormalig Real Madrid-speler niet aan die invalbeurt. In een duel met Fred verdraaide hij zijn knie en moest hij per brancard het veld verlaten. Zijn ploeg verloor bovendien met 2-0  in eigen huis. De exacte duur van de revalidatie is nog niet bekend.

Queens Park Rangers bevestigt de lange afwezigheid van Granero via Twitter: “Wij wensen @eGranero11 een spoedig herstel toe na het vernemen dat hij schade heeft aan zijn voorste kruisband.”

Real Sociedad staat na vier duels zevende in de Primera Division met vijf punten. In het miljoenenbal zijn naast Shakhtar ook Manchester United en Bayer Leverkusen de tegenstanders.

Deel dit artikel

Meer nieuws

afbeelding onderzoek Nicky van Melick Cyclops
Blog #9: Keuze van pees voor nieuwe kruisband van invloed op de kans op een cyclops
productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband